Vänsterdagarna 12-13 sep i Malmö

  • Tre av Orsas Vänsterpartister, Annika, Barbro och Annika har varit nere i Malmö på Vänsterdagarna tillsammans med nästan 1200 andra Vänsterpartister. Under dessa två dagar har vi deltagit i en rad olika seminarium om våra mest angelägna frågor tex en röd ekologisk omställning, en jämlik sjukvård, antirasistisk kommunalpolitik, hållbara samhällen, förskola som gör skillnad, varför växer islamofobin, sex timmars arbetsdag mfl. På lördagskvällen festade vi ihop på Tangopalatset med massa trevliga Vänsterpartister och bra artister. Det har varit en riktigt bra helg så nu har vi ny energi att kämpa på i Orsa.

    Annika

Det här inlägget postades i Vänsterpartiet i Orsa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *